Vredesweek 2017, 16 t/m 24 september

Het thema van de Vredesweek is: ‘de kracht van verbeelding’. Ga in deze week eens op zoek naar uw/jouw verbeeldingskracht. Door een beroep te doen op je verbeeldingskracht ga je anders kijken en denken. Je maakt je los van bestaande beelden en overtuigingen, nieuwe beelden en ideeën krijgen de ruimte.

De Raad van Kerken in Hoek van Holland organiseert in deze Vredesweek ook een aantal activiteiten.

Op maandagavond 18 september is er een gebedsavond. Deze start om 19.00 uur en is in de Kapel van de Dorpskerk.

Woensdag 20 september bent u welkom in ’t Schip, naast de H. Egbertuskerk. Daar kunt u/kan jij de film I Daniel Blake kijken. De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug... 4 De film laat de (waan!)zin zien van de systemen waarin we leven en neemt de kijker mee in een wereld die vaak onzichtbaar blijft: armoede. Vanaf 19.15 is de zaal open, de film start om 19.30 uur.

Op zondag 24 september is er een afsluitende viering in de Dorpskerk. Deze dienst begint om 10.30 uur. Voorgangers en leden van de verschillende gemeenten zullen hieraan meewerken.

We hopen u/jullie bij de activiteiten te kunnen begroeten!

Namens de Raad van Kerken Hoek van Holland,

Adriaan Blokzijl en Willem Nuijen

Adres samenkomsten

Lokaal cultureel centrum
'De Hoekstee'

Mercatorweg 50
Hoek van Holland

Samenkomsten

Iedere zondag van 10:00 - 11:30
Crèche + Kinderdiensten aanwezig

Contact

Secretariaat / EG de Bazuin

Postadres
H. Meijboomstraat 29
3151 CV Hoek van Holland

  • 0174- 383 706
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.