Missie

We willen mensen helpen Jezus te vinden, om door Hem weer in relatie met God te gaan leven. Daarbij willen we elkaar verder opbouwen in het geloof. Maar ook praktisch voor elkaar zorgen en dienen met onze gaven en talenten. Verder vertellen wie Jezus is en wat Hij voor ons betekent is misschien wel het belangrijkste element. 

Visie

We willen een gemeente zijn van volgelingen van Jezus Christus en onder leiding van de Heilige Geest leven naar Bijbelse normen.  Leven in Gods huisgezin betekent dat we elkaar liefhebben zoals Jezus ons liefheeft. Dat we elkaar vergeven zoals Jezus ons vergeeft. Elkaar aanvaarden zoals Jezus ons aanvaardt. Voor elkaar zorgen zoals Jezus voor ons zorgt. Elkaar bevestigen zoals Jezus ons bevestigt. Elkaar eer bewijzen zoals Jezus ons eer bewijst.

We zijn ons bewust dat we alleen onder leiding van de Heilige Geest in staat zijn iets van deze leefwijze zichtbaar te maken.

Jezus zegt zelf; ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand kan bij de Vader komen dan door Mij. 7 Als jullie Mij kennen zullen jullie ook Mijn Vader kennen, en vanaf nu kennen jullie Hem, want jullie hebben Hem zelf gezien.’

Adres samenkomsten

Huis van de Wijk
'de Hoekstee'

Mercatorweg 50
3151 CJ Hoek van Holland

Samenkomsten

Iedere zondag van 10:00 - 11:30
Crèche + Kinderdiensten aanwezig

Contact

Secretariaat / EG de Bazuin

Postadres
Gangesstraat 8
3151 JJ Hoek van Holland

  • 06 49461199
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws