We geloven in één God, oneindig volmaakt en bestaand uit drie personen: De Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Gods Zoon, Jezus Christus is gestorven aan het kruis voor de zonden van de mensen. Drie dagen na Zijn dood is Hij weer uit de dood opgestaan en daarom geloven we in een levende God en ontvangen we vergeving en eeuwig leven als we Jezus toelaten in ons leven.


Wie gelooft, wordt gered
1 Petrus 1:3-4 BGT

Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus: in zijn grote barmhartigheid heeft hij ons opnieuw geboren doen worden door de opstanding van Jezus Christus uit de dood, waardoor wij leven in hoop. Er wacht u, die door Gods kracht wordt beschermd omdat u gelooft, in de hemel een onvergankelijke, ongerepte erfenis die nooit verwelkt. U ziet de redding tegemoet, die aan het einde van de tijd zeker geopenbaard zal worden.

Ons leven krijgt nu al inhoud door de Heilige Geest welke door God is gestuurd om ons te helpen, te onderwijzen en te ondersteunen.

We geloven dat de Bijbel het woord van God is en proberen met de richtlijnen hieruit ons dagelijks leven en de gemeente vorm te geven.

Adres samenkomsten

Huis van de Wijk
'de Hoekstee'

Mercatorweg 50
3151 CJ Hoek van Holland

Samenkomsten

Iedere zondag van 10:00 - 11:30
Crèche + Kinderdiensten aanwezig

Contact

Secretariaat / EG de Bazuin

Postadres
Gangesstraat 8
3151 JJ Hoek van Holland

  • 06 49461199
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws