De ouderen nemen bij ons een speciale plaats in. Een bezoekje, een helpende hand en een  paar keer per jaar een uitje of een gezellig etentje met elkaar.


Een oudere aan het woord:

‘Waarom ga ik, als oudere, zo graag naar de Gemeente “De Bazuin” ?

Allereerst op zondagmorgen samenkomen en elkaar ontmoeten. “Gods Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan”

Dit is de laatste jaren alleen maar meer geworden, wij zijn elkaar beter gaan kennen en begrijpen. Als oudere mag je nog steeds volop meedoen. Zo zijn er de crèche, de koffie-dienst, de bidstonden, het appeltaart bakken voor de vijfde zondag (de appeltaartdienst ). Verder is er een broeder (zie foto), die al vele jaren lekkers meeneemt voor de kinderen. Groot en klein weet hem te vinden, maar ook voor de ouderen wordt veel gedaan.

De gezellige en lekkere etentjes, het welkom zijn en de goede sfeer, waarin alles plaatsvindt. We genieten ook van een spelletjesmiddag, een fijne BBQ, als het mooi weer is, een uitnodiging van de mannen kookgroep, waarbij de broeders hun best doen en wat is het allemaal lekker, je kunt goed merken, dat zij dit met veel liefde doen.

Een High Tea in een tuincentrum, gezellig koffiedrinken in een Pluktuin of opgehaald en thuisgebracht worden op zondagmorgen, verder staan ze ook klaar om te zorgen, dat je mee kunt naar bijzondere diensten, zoals een trouw- of  begrafenisdienst.

Er zijn er ook, die boodschappen doen voor ouderen, hen met een bezoekje vereren of wat wasgoed strijken, een attentie met Kerstmis geven of ophalen uit het ziekenhuis, kortom medeleven bij blijdschap of verdriet.

Er is eigenlijk zo ontzettend veel om dankbaar voor te zijn, dat er een Gemeente is, maar bovenal, dat  ik mijn plaatsje in mag nemen tot eer en glorie van Gods naam.’


Neem voor ouderenwerk contact op met het pastoraat via Pastoraat contactformulier

Adres samenkomsten

Huis van de Wijk
'de Hoekstee'

Mercatorweg 50
3151 CJ Hoek van Holland

Samenkomsten

Iedere zondag van 10:00 - 11:30
Crèche + Kinderdiensten aanwezig

Contact

Secretariaat / EG de Bazuin

Postadres
H. Meijboomstraat 29
3151 CW Hoek van Holland

  • 0174- 383 706
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws